Novosadské fotbalistky zvládly na těžkém terénu domácí derniéru

Novosadské fotbalistky zvládly na těžkém terénu domácí derniéru

Olomouc - V posledním mistrovském utkání na domácí půdě hostily Nové Sady družstvo z jihu Moravy - TJ Slavoj Velké Pavlovice.

Duel se hrál na podmáčeném a nerovném terénu, takže na kvalitě hry to bylo citelně znát.

Domácí sice vyhrály, ale předvedený výkon neodpovídal jejich obvyklému stylu hry.

Již ve třetí minutě otevřela skóre Marková, která po přesné nahrávce mezi obránkyně od Kopečkové mířila přesně ke vzdálenější tyči. O pět minut později přidala gól Barošová, která v pokutovém území dorazila odražený míč s přehledem do branky.

Na 3:0 zvýšila opět Marková, když svou rychlostí překonala domácí obránkyně a podél vybíhající brankařky svou ránou přesně trefila bránu.

Hostující hráčky ale nepůsobily vůbec odevzdaně, snažily se dostávat na dostřel domácí branky a z jedné vydařené střely z dvaceti metrů od Zemčíkové míč zapadl do brány, když domácí Opletalová míč podcenila a nereagovala.

Ve druhém poločase Mokrušová nejdříve několikrát orazítkovala břevno a tyčky, až se v 52. minutě již zkušeně trefila. S

vůj hattrick dovršila Marková v 67. minutě - 5:1.

V závěru utkání završila skóre Kubová, která se na šestnáctce prudce napřáhla a svou dělovkou vymetla šibenici.

Ke svému poslednímu mistrovskému utkání zajíždí novosadské hráčky v neděli 6. listopadu do Vlkoše na Hodonínsku, který vede s přehledem tabulku této soutěže, a to zatím bez jediné porážky.

FK Nové Sady - TJ Slavoj Velké Pavlovice 6:1 (3:1)

Branky: 3., 25. a 67. Marková, 8. Barošová, 52. Mokrušová, 86. Kubová. Rozhodčí: Kozubík - Novák, Rybnikář. Diváků: 30.

Nové Sady: Opletalová - Vytřísalová, Kopečková, Kubová, Nováková, Slaninová, Mokrušová, Barošová, Balusová, Marková, Nesňalová, Daňková, Harenčáková, Strnadlová, Hrabalová, Janíčková, Ondruchová. Trenér: Pavel Rücker.

Velké Pavlovice: Horčičková - Barvíková, Göndörová, Ficková, Zemčíková, Janovská, Štípová, Rathouská, Mikulicová, Tomanová, Kocmanová, Osičková. Trenér: Zdeněk Kučerka.

Autorka: Marcela Míšelnická


Zdroj: https://olomoucky.denik.cz/fotbal_region/novosadske-fotbalistky-zvladly-na-tezkem-terenu-domaci-dernieru-20161102.html