Další kanonáda!

Další kanonáda! Novosadské fotbalistky nasázely Mutěnicím devítku

Mutěnice, Olomouce - Olomoucké fotbalistky potvrdily formu z posledních zápasů a přivezly si hladké vítězství z jihu Moravy.

Hned v první minutě se ujaly vedení gólem Mokrušové a očekával se jednoznačný vývoj utkání.

Domácí se však z prvního tlaku rychle vymanily, využily špatných nahrávek hostujících a ve 21. minutě vyrovnaly Jansovou na 1:1.

Nicméně rozjetá Mokrušová v zápětí odpověděla, když střelou ze šestnáctky poslala míč za záda domácí Pavkové a zvýšila.

V podobném duchu Hanačky pokračovaly i po pauze. Kopečková poslala výborný pas do šestnáctky na nabíhající Markovou, která tvrdou ránou na zadní tyč otevřela skóre druhého poločasu - 1:3.

V 58. minutě se znovu prosadila na šestnáctce Mokrušová, kdy zamotala domácí obranu svými kličkami a parádní střelou vymetla šibenici. O minutu později zvýšila na Strnadlová, která se ve skrumáži před domácí brankou orientovala nejlépe a odražený míč doklepla do branky.

Domácí hráčky již nevydržely tempo utkání, jejich aktivita z první půle vymizela, a tak Novosadské mohly přidat ještě další čtyři góly.

Další utkání odehrají hráčky FK Nové Sady v Kostelci na Hané v neděli 23. října ve 12 hodin.

FK Mutěnice - FK Nové Sady 1:9 (1:2)

Branky: 1., 24., 58., 76., a 83. Mokrušová, 47. a 81. Marková, 60. Strnadlová, 80. Kopečková. Rozhodčí: Líkař - Vinklárek, Kunický. Diváků: 20

Nové Sady: Ondruchová - Vytřísalová, Kopečková, Kubová, Slaninová,Haren­čáková, Strnadlová, Mokrušová, Hrabalová, Barošová, Balusová, Marková, Nesňalová, Daňková. Trenér: Pavel Rücker.

Mutěnice: Pavková - Jansová, Lysáková, Kupčíková, Horecká, Siwiecová, Čepilová, Lamáčková, Brožovičová, A., Brožovičová M., Menyhartová, Bízová, Zálešáková, Jakubčíková, Froňková, Zemánková. Trenérka: Bronislava Doksanská.

Autorka: Marcela Míšelnická

Zdroj: https://olomoucky.denik.cz/fotbal_region/dalsi-kanonada-novosadske-fotbalistky-nasazely-mutenicim-devitku-20161018.html

Fotbalistky Nových Sadů