Novosadské ženy smetly Šardice na jejich hřišti

Šardice, Olomouc - Úlohu favorita v sobotním utkání v Šardicích splnily Nové Sady dokonale, a to nejen jedenácti nastřílenými brankami, ale také sympatickou kombinační hrou.

V úvodu však nejdříve několikrát překoply branku domácí fotbalistky, než se poprvé v tomto zápase trefila Kopečková. Poté začala úřadovat vysunutá Kubová, která se trefila dvakrát v prvním poločase, a to vždy po výborném náběhu do uličky a umístění míče podél vybíhající brankařky s klidem přesně k tyči.

Mezitím se ale také ve 27. minutě ukázala Barošová, která pohotově vypálila míč, který ji chytře zastavila Strnadlová přímo v pokutovém území. Ve 35. minutě přidala další gól Kopečková, tentokrát z pokutového kopu.

Těsně před poločasovým hvizdem se blýskla rychlým útěkem po pravé straně Lakomá a zkušeně zatáhla až do vápna a obstřelila vybíhající gólmanku. Poločasový výsledek - 0:6.

Druhý poločas zahájila střelecky Kubová a v 57. minutě přidala svůj třetí gól, když přelstila domácí obranu zkoušející zahrát ofsajd systém. Poslední půlhodinka patřila novosadské Mokrušové, která se blýskla čtyřmi výstavními góly.

Domácí utkání s TJ Slavoj Podivín odehrají děvčata Nových Sadů v neděli 9. října 2016 ve 12.30 hodin.

FK Šardice - FK Nové Sady 0:11 (0:6)

Branky: 59., 66., 73. a 83. Mokrušová, 10., 24. a 57. Kubová, 5. a 35. Kopečková, 27. Barošová, 44. Lakomá. Rozhodčí: Voříšek - Hlavinka, Horňáček. Diváků: 100.

Šardice: Ingrová, Rozkydalová, Hykšová, Luskačová, Vavřinová, Válková, Mičková, Ivčičiová, Valentová, Cigánková, Grmolcová, Zicháčková, Pešová. Trenérka: Andrea Pešová.

Nové Sady: Opletalová - Vytřísalová, Kopečková, Kubová, Slaninová, Harenčáková, Strnadlová, Mokrušová, Hrabalová, Barošová, Balusová, Ondruchová, Lakomá. Trenér: Pavel Rücker.

Autorka: Marcela Míšelnická


Zdroj: https://olomoucky.denik.cz/fotbal_region/novosadske-zeny-smetly-sardice-na-jejich-hristi-20161005.html